About Me

My photo
Law Office of Aycan Iskent is a boutique law practice that prides itself on providing the highest quality of legal service in the pursuit of its clients’ best interests. Practice provides comprehensive legal services encompassing numerous disciplines, including immigration law, and business transactions and international law. Her immigration practice areas include immigration-related corporate policy formulation, especially for entrepreneurs and start-ups; permanent residence and citizenship; visas for executives, managers, scientists, scholars, investors, professionals, students and visitors; PERM labor certifications; employment-based immigrant visa petitions; global visas and consular practice; and asylum. She has successfully assisted many businesses and entrepreneurs, investors, and technology professionals on best practices and strategies to secure employment-based immigration benefits, while maintaining compliance with immigration legal requirements. Email info@ekenerlaw.com to schedule your consultation.

Thursday, December 6, 2012

Amerika'ya Yatırım Yolları (Entrepreneur Pathways)

Amerika Birleşik Devletleri'ne Yatırım Yapacakların Yararlanacağı Bilgilendirici Bir Websitesi Amerikan Göçmenlik Servisi Tarafından Geçen Hafta Kullanıma Açıldı.


Amerika Birleşik Devletleri Hükmeti, yabancı yatırımcıların Amerikan göçmenlik sistemi içinde  kendilerine ve ticari işletmelerinin gereklerine en uygun visa türünü araştırıp bulmalarını kolaylaştırmaya çalışıyor. Bu amaçla geçen hafta  Entrepreneur Pathways adı altında yeni bir websitesini kullanıma açtı. Bu siteden, genel olarak hangi tür yatırımcı visalarının olduğu, bu visaların genel şartları, ve nasıl başvuru yapılacağı hakkında detaylı bilgilere ulaşılabilir.

Bu web sitesi ile Amerika'da yabancı start-up şirketlerinin çoğalması ve 2008 yılında yaşanan ekonomik krizden halen toparlanmakta olan Amerikan ekonomisine katkı sağlanması öngörülüyor.

Bu icerik hukuki gorus verme amacli olmayip, uzman bir hukukcunun gorusu alinmadan hic bir sekilde yasal dayanak teskil etmez.
This content is not intended as legal advice, and cannot be relied upon for any purpose without the services of a qualified professional.

1 comment: